В зоната се оформят красиви цветни фигури, които са идентични с

...
В зоната се оформят красиви цветни фигури, които са идентични с
Коментари Харесай

Поставят новата настилка в сърцето на Шишковата градинка


В зоната се оформят красиви цветни фигури, които са идентични с тези по пешеходната зона към учебно заведение " Климент Охридски ". Предстои слагането на нова паркова мебел, осветителни тела, зацветяване.

Припомняме, че съгласно плана с изключение на възобновяване на остарялата чешма се планува и построяването на декоративно водно огледало.

Варненци към този момент минават по новата настилка, макар, че по нея към момента се работи. Единственият ров в региона, е този с откритите археологически находки. Те би трябвало да бъдат експонирани под бронирано стъкло, само че сега са към момента навън, а недобросъвестни жители употребяват изкопа като панер за боклуци.

Както  Varna24.bg заяви, придвижването в кръговото кръстовище е отворено за коли, идващи от бул. " Приморски " по обновената ул. " Михайл Колони " и прилежащите дребни улици. 

Напълно приключена е и пешеходната зона към учебно заведение " Климент Охридски ". Родители обаче са обезпокоени, че броени дни преди старта на новата образователна година стартира ремонт в двора на учебното заведение, който се надяват да завърши до 16 септември.

Взети са ограничения и за сигурността на пешеходците, като всички пешеходни пътеки в региона са повдигнати върху павета, с цел да провокират водачите да понижат скоростта. Достъпа на коли до новата пешеходна зона е стеснен с огромни декоративни бетонни училищен чанти, които неотдавна бяха изрисувани от деца.

Очаква се благоустрояването на региона да завърши до края на октомври, а инвестицията, вложена в ремонта е над 1.3 млн. лева по Оперативна програма " Региони в напредък ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР